The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Cell Factories and Biosustainability

Menneskeheden er nødt til at finde en mere bæredygtig livsstil for at bremse udtømning af naturens ressourcer. Design, konstruktion og optimering af cellefabrikker er et afgørende element i denne proces.

 

Bernhard Palsson, Professor, CEO, Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability

En bæredygtig livsstil

Temaet for den 3. konference i Copenhagen Bioscience Conference-serien var ”Cell Factories and Biosustainability”. Konferencen var arrangeret af Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability ved DTU (Danmarks Tekniske Universitet) og Novo Nordisk Fonden. 24 af verdens mest anerkendte forskere stod i spidsen for et program med bl.a. foredrag om genome skala-målinger og forskning i cellefabrikker inden for gær, bakterier og CHO-celler.

173 forskere deltog i konferencen, der blev afholdt på Favrholm Campus i Hillerød 5.-8. maj 2013. Alle deltagere (fra PhD-studerende til senior professorer) præsenterede en poster, og der blev uddelt en pris for bedste postdoc-poster samt en pris for bedste ph.d.-poster.

Konferencens sociale program bød på et besøg på Frederiksborg Slot, kanalrundfart og middag i København samt besøg på Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainabilitys hovedkvarter på DTU-Scion i Hørsholm.

Overordnet er målet med konferencerækken at skabe international opmærksomhed omkring København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknologi og give deltagerne ny inspiration og viden, som kan styrke deres forskning fremadrettet.

 

 

News room

Relaterede emner