The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Cell Factories and Biosustainability 2015

Konferencen blev afholdt i maj 2015 i Hillerød.

 

Søgen efter bæredygtig produktion

Den 7. konference i rækken af Copenhagen Bioscience Conferences hed “Cell Factories and Biosustainability – technologies for cell factory construction”.

Tilstrækkelig hurtig udvikling af nye cellefabrikker er i øjeblikket en hindring for at komme nærmere en bæredygtig produktion af bl.a. kemikalier og lægemidler. Forbedrede metoder til fænotypisk karakterisering af cellefabrikker skaber mulighed for at reducere omkostningerne og udviklingstiden for etablering af nye bioprocesser. Ved konferencen vil der blive præsenteret state-of-the-art-teknologier, der kan accelerere udviklingen af cellefabrikker.

En række af verdens mest anerkendte forskere inden for feltet stod i spidsen for et program med talks om bl.a. “Enzyme engineering”, “Emerging technologies”, “Genome editing” og “Applications of next Generation Sequencing and Genome Synthesis”. Konferencens titel var den samme som i den 3. konference i Copenhagen Bioscience Conferences-serien, der blev afholdt i maj 2013, men emner og speakers var nye.

Konferencen var arrangeret af Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability ved DTU og Novo Nordisk Fonden.

Konferencen havde plads til 190 deltagere og blev afholdt på Favrholm Campus nord for København den 17-21 maj 2015. Konferencen var for forskere på alle niveauer.

Konferencens sociale program bød på kulturelle indslag og middag i København.

Overordnet er målet med konferencerækken at skabe international opmærksomhed omkring København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknologi og give deltagerne ny inspiration og viden, som kan styrke deres forskning fremadrettet.

 

Relaterede Nyheder

Relaterede emner