The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Copenhagen Bioscience conferences

Ambitionen med Copenhagen Bioscience Conferences er at afholde nogle af verdens bedste biovidenskabelige konferencer. Se video om konferencerne.

 

Rum for videnskabelig debat

Copenhagen Bioscience Conferences er en række videnskabelige konferencer inden for biomedicin og bioteknologi. Konferencerne samler anerkendte topforskere og unge talenter fra hele verden for at diskutere de nyeste videnskabelige resultater og vigtigste emner inden for et område. Formålet er at give deltagerne mulighed for at opbygge internationale netværk og relationer samt udveksle viden og ideer. Målet med konferencerækken er samtidig at skabe international opmærksomhed omkring København som et forskningsmæssigt fyrtårn.

For at sikre et højt videnskabeligt niveau og dermed tiltrække de allerbedste forskere, lægges der stor vægt på, at alle talere ved konferencerne er førende inden for deres felt. Det videnskabelige program omfatter en blanding af traditionelle og interaktive formater med det formål at maksimere networking og vidensdeling. I sidste ende er håbet, at deltagerne vender hjem med nye ideer, inspiration og viden til at styrke deres forskning. Forskere på alle niveauer opfordres til at ansøge. Primære kriterier for deltagelse er videnskabelige bedrifter og lyst til at deltage aktivt i diskussionerne og aktiviteterne under konferencen.

For at underbygge en afslappet atmosfære af tillid og åbenhed er antallet af deltagere på konferencen begrænset til 150-250 deltagere (inklusiv talere) pr. gang. Konferencerne afholdes i eksklusive omgivelser i Nordsjælland under en time fra Københavns Lufthavn. Sociale arrangementer og udflugter af høj kvalitet skal hjælpe deltagerne til at skabe nye bekendtskaber og gøre konferencerne til en mindeværdig oplevelse.

Novo Nordisk Fonden er initiativtager til konferenceserien og betaler alle udgifter i forbindelse med indkvartering, transport og måltider i løbet af konferencen. Deltagere dækker deres egne rejseudgifter. Fonden planlægger at afholde to konferencer årligt. Første konference blev afholdt i juni 2012. Centrene i Novo Nordisk Fondens klynge af forskningscentre skiftes til at arrangere og – i samarbejde med fonden – være vært for en konference.