The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Genomics in Metabolism

Fedme og diabetes er store trusler mod den globale sundhed. Det er afgørende, at der sættes markant ind på, gennem fremragende forskning, at skabe et vidensgrundlag for at forebygge, afværge og behandle disse sygdomme.

 

Torben Klein, cand.scient. adm. direktør, Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research

En global udfordring

Temaet for den 4. konference i Copenhagen Bioscience Conference-serien var ”Genomics in Metabolism”. Konferencen blev arrangeret af Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research ved Københavns Universitet og Novo Nordisk Fonden. 18 af verdens mest anerkendte forskere stod i spidsen for et program med bl.a. foredrag om fedme, genetiske og miljømæssige faktorer inden for type 2-diabetes samt tarm-metabolisme. Det faglige program var sammensat således, at både genetik, epigenetik samt metagenomet blev berørt.

200 forskere deltog i konferencen, der blev holdt på Comwell Borupgaard i Snekkersten den 3.-6. november 2013. Blandt deltagerne var forskere på alle niveauer, fra ph.d.-studerende til professorer. Ansøgningsfristen til konferencen var 3. juni 2013.

Konferencens sociale program bød på kulturelle indslag og middag i København.

Overordnet er målet med konferencerækken at skabe international opmærksomhed omkring København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknologi og give deltagerne ny inspiration og viden, som kan styrke deres forskning fremadrettet.

 

News room

Mulighedernes konference

Onsdag d. 13. november 2013

200 forskere deltog i november i den fjerde udgave af Copenhagen Bioscience Conferences.