The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Fakta

Novo Nordisk Fond Koncernen og det danske samfund

Gennem historien har samfundsansvar altid været et centralt punkt for Novo Nordisk Fonden. Lige siden nobelprismodtager August Krogh tilbage i 1922 indgik rettighedsaftalen om produktion af insulin med canadiske kolleger, har en af hjørnestenene i fondens virksomheder været rettet mod at give noget tilbage til samfundet. Således er dele af overskuddet fra salget af insulin helt fra start gået til støtte af fri og uafhængig forskning, ligesom det har været afgørende, at insulinen blev gjort tilgængelig for alle.

I dag skal alle virksomheder i Novo Nordisk Fond Koncernen efterleve et fælles værdigrundlag, hvor virksomhederne bl.a. forpligter sig til, at deres produkter skal forbedre menneskers livs- og arbejdsvilkår. Virksomhederne forpligter sig også til at udvise miljømæssig og social ansvarlighed og har desuden deres egen CSR-politik.

I folderen ”Novo Nordisk Fond Koncernen - Fakta og resultater” gives eksempler på de aktiviteter og initiativer i relation til samfundsansvar, som Novo Nordisk Fonden og virksomhederne i koncernen har gennemført i det forgangne år.

Seneste version findes her.

 

(Fra og med 2013 findes ikke længere et separat papir om samfundsansvaret)

 

 

 

Download PDF