The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

NOVO NORDISK FONDENS NATUR- OG TEKNOLOGILÆRERPRIS

Peter Blirup, Eltang Skole og Børnehave ved Kolding, og Charlotte Hansen, Risbjergskolen i Hvidovre, modtog Novo Nordisk Fondens Natur- og Teknologilærerpris 2018. Her er prisvinderne flankeret af deres skoleledere under prisoverrækkelsen.

 

INSPIRERENDE UNDERVISNING

Novo Nordisk Fondens Natur- og Teknologilærerpris er målrettet engagerede og dygtige lærere i faget Natur og Teknologi.

Prisen har til formål at anerkende og synliggøre en særlig indsats inden for naturfaglig undervisning i grundskolens indskoling og mellemtrin.

Novo Nordisk Fondens Natur- og Teknologilærerpris uddeles årligt og er delt i to priser; en til en lærer øst for Storebælt og en til en lærer vest for Storebælt. Hver pris består af en sum på DKK 250.000 bestående af en personlig hæderspris på DKK 50.000 og DKK 200.000 til skolen. Andelen, som tilfalder skolen, skal anvendes til udvikling af den naturfaglige undervisning (fx indkøb af eksperimentelt udstyr, opgradering af lokaler/udeområde eller efteruddannelse).

Prisen uddeles til en lærer efter indstilling fra dennes skoleleder. Børn, forældre og kolleger opfordres til at foreslå kandidater til skoleleder, som så kan indstille via linket ved ansøgningsinfo. En eller flere lærere samt teams på op til tre personer fra samme skole kan indstilles. Hvis prisen gives til et team, deles beløbet i den personlige hæderspris af prismodtagerne. Prisen kan ikke modtages af lærere fra samme skole i de følgende fire år efter prismodtagelse, men tidligere indstillede kandidater, der ikke har modtaget prisen, må gerne genindstilles.

Blandt de indstillede kandidater udvælges prisvinderne af Komite for Novo Nordisk Fondens Undervisningspriser. 

Priserne bliver overrakt på Big Bang konferencen den 2. april 2019. Prismodtagerne opfordres til at deltage i en paneldebat med prismodtagere af Novo Nordisk Fondens Naturfagslærerpris, Novo Nordisk Fondens Naturvidenskabelige Gymnasielærerpris samt Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsundervisere på Læreruddannelsen.

 

Relaterede Nyheder