The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

NOVO NORDISK FONDENS NATURTEMATISKE PÆDAGOGPRIS

Pædagogerne Kristoffer Larsen fra Fussingø Naturbørnehave samt Gitte Laurentiussen (t.v.) og Annette Cronval fra Midtbyens Sciencehus i Hillerød er valgt som modtagere af Novo Nordisk Fondens Naturtematiske Pædagogpris 2018. Prisen er på 100.000 kr.

 

Inspirerende pædagogisk arbejde

Novo Nordisk Fondens Naturtematiske Pædagogpris er målrettet engagerede og dygtige pædagoger, der i daginstitutioner giver børn positive oplevelser med natur, tal og teknologi.

Prisen har til formål at anerkende og synliggøre en særlig pædagogisk indsats inden for læreplanstemaet natur, udeliv og science.

Novo Nordisk Fondens Naturtematiske Pædagogpris uddeles årligt og er delt i to priser; en til en pædagog øst for Storebælt og en til en pædagog vest for Storebælt. Hver pris består af en sum på DKK 100.000 bestående af en personlig hæderspris på DKK 50.000 og DKK 50.000 til institutionen. Andelen, som tilfalder institutionen, skal anvendes til udvikling af det pædagogiske arbejde med det naturfaglige læreplanstema (fx indkøb af udstyr til teknik- eller naturundersøgelser, opgradering af lokaler/udeområde eller efteruddannelse).

Prisen uddeles til en pædagog efter indstilling fra dennes leder. Børn, forældre og kolleger opfordres til at foreslå kandidater til institutionsledere, som så kan indstille via linket ved ansøgningsinfo. En eller flere pædagoger samt teams på op til tre personer fra samme institution kan indstilles. Hvis prisen gives til et team, deles beløbet i den personlige hæderspris af prismodtagerne. Novo Nordisk Fondens Naturtematiske Pædagogpris kan ikke modtages af pædagoger fra samme institution i de følgende fire år efter prismodtagelse, men tidligere indstillede kandidater, der ikke har modtaget prisen, må gerne genindstilles.

Blandt de indstillede kandidater udvælges prisvinderne af Komite for Novo Nordisk Fondens Undervisningspriser. 

Priserne overrækkes på prismodtagers daginstitution.

 

Relaterede Nyheder