The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Nutrient and Metabolite sensing

En række af verdens mest anerkendte forskere stod øverst på programmet for konferencen, hvor der var god tid til videnskabelige diskussioner.

 

Nutrient Sensing - Metabolite Signaling

Næringsstoffer og metabolitter anses generelt for primært at fungere som "brændstof" eller kilder til energi. De vigtigste metabolitter, som stammer fra fødevarekomponenter, fermentering i tarmmikrobiota og fra organismens intermediære metabolisme, fungerer som vigtige signalmolekyler, som registreres af de intracellulære enzymer og et stort antal selektive intracellulære receptorer og celleoverfladereceptorer for at kontrollere metabolismen og andre funktioner i hele kroppen. Disse metabolitters receptorer er yderst interessante i forhold til potentielle nye lægemidler. Konferencen "Nutrient Sensing - Metabolite Signaling" fokuserede på disse emner.

Konferencen, som var den 8. i rækken af Copenhagen Bioscience Conferences, afholdtes 1.-5. november 2015 på Favrholm lige nord for København.

En række af verdens mest anerkendte forskere stod øverst på programmet for konferencen, som var for forskere på alle niveauer. Alle deltagere (fra PhD-studerende til professorer) forventedes at præsentere en poster i løbet af konferencen, og der var præmier til den bedste postdoc-poster og den bedste PhD-poster.

Ansøgningsfristen var 17. august.

Konferencens sociale program omfattede forskellige kulturelle indslag og en middag i København.

Det overordnede mål med Copenhagen Bioscience Conferences er at skabe international opmærksomhed om København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknokogi og at give deltagerne ny inspiration og viden, de kan bruge til at styrke deres forskning fremadrettet.

 

Relaterede Nyheder