The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Projektstøtte til klinisk sygeplejeforskning

Bevilling
Op til DKK 3 mio. til uddeling til forskningsprojekter

 

Ansøgningsrunden åbner
7. august, 2018

 

Ansøgningstermin
25. september 2018 kl. 14:00

 

Annoncering af resultat
December 2018

Komite for Sygeplejeforskning

Kirsten Lomborg, Ingrid Egerod, Tone Rustøen, Mary Jarden, Erik Elgaard Sørensen

Link to committee

FORMÅL

Novo Nordisk Fonden ønsker, at sygeplejen i Danmark skal være forskningsbaseret. Ligeledes at dansk sygeplejeforskning udvikler sig til højeste kvalitetsniveau til gavn for sygeplejen og den samlede patientbehandling. Novo Nordisk Fonden inviterer med dette opslag ansøgere til at indsende projektansøgninger indenfor klinisk sygeplejeforskning.

FORUDSÆTNINGER

Ansøger skal være sygeplejerske og beskæftige sig med sygeplejeforskning, samt være tilknyttet et universitet, hospital eller anden ikke-kommerciel vidensinstitution i Danmark.

STØTTE

Novo Nordisk Fondens Komite for Sygeplejeforskning har i alt DKK 3 mio. til uddeling til forskningsprojekter indenfor klinisk sygeplejeforskning. Fonden uddeler støtte til projekter af 1-3 års varighed. Forskningsprojektet kan være et isoleret, afgrænset projekt eller en klart defineret del af et større, igangværende projekt for eksempel i forbindelse med et ph.d.-forløb eller et postdoc-forløb.

ANSØGNINGSPROCES

Ansøgningen skal udfyldes og indsendes på engelsk via fondens ansøgningssystem, som kan tilgås via linket til venstre. Det er vigtigt at ansøger sætter sig grundigt ind i ”Information og vejledning til ansøgere”, som kan tilgås nederst på siden, inden ansøgningsprocessen startes, da denne indeholder det komplette opslag, samt detaljeret information om ansøgningsprocessen.

 

Kontakt

Anne Sofie Lei

Administrator

Tlf.: +45 3527 6616

Email: asfl@novo.dk