The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

Protein Signaling - from pathways to networks

Konferencen afholdes 2.-6. oktober 2016 på Favrholm Campus i Hillerød lidt nord for København. Billedet er af Favrholm Campus.

 

Protein Signaling - from pathways to networks

OM KONFERENCENS TEMA
 

De fleste lægemidler er rettet mod proteiner eller er proteiner selv, og protein-relaterede teknologier lover at revolutionere vores forståelse af komplekse biologiske systemer. Protein signalering er den eukaryote celles vigtigste reguleringsmekanisme for passende reaktion på interne og eksterne signaler. Denne intracellulære signalering respons medieres af adskillige stedspecifikke post-translationelle modifikationer (PTMS) af proteiner, herunder fosforylering, ubiquitinylering og acetylering. Sådanne regulatoriske PTMS er involveret i næsten alle signalveje, der dirigerer grundlæggende cellulære processer, herunder cellecyklusprogression, apoptose, DNA skade respons, autofagi og metabolisme.

Denne konference samler verdens førende forskere indenfor protein signalering. Fokus vil være på de protein-drevne mekanismer, der har grundlæggende roller i mange patologiske tilstande, herunder kræft, hæmatopoietiske defekter, immundefekter, stofskiftesygdomme, og aldring.

Konferencen vil også have stor fokus på nye proteinteknologier, der vil gøre det muligt for forskerne at få en bedre forståelse af, hvordan proteinveje er integreret i signaleringsnetværk, og hvordan disse koordinerer komplekse biologiske processer.

 

FORSKERE PÅ ALLE NIVEAUER

Konferencen, som har plads til 180 deltagere, afholdes 22.-26. maj 2016 på Favrholm lige nord for København. Konferencen er for forskere på alle niveauer. Alle deltagere (fra PhD-studerende til professorer) forventes at præsentere en poster i løbet af konferencen, og der vil være præmier til den bedste postdoc-poster og til den bedste ph.d.-poster. Konferencen er åben for indsendelse af abstracts.

Konferencens sociale program omfatter kulturelle indslag og en middag i København.

Det overordnede mål med Copenhagen Bioscience Conferences er at skabe international opmærksomhed om København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknokogi og at give deltagerne ny inspiration og viden, de kan bruge til at styrke deres forskning fremadrettet.