The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

PTM's in cell signaling

Det er en fænomenal konference. Den fordrer en masse interaktion mellem deltagerne og skaber en god atmosfære til at diskutere videnskab. Jeg ser med spænding frem mod næste konference.

 

Michael Yaffe, professor, Massachusetts Institute of Technology, USA.

Fire dage med proteiner

Temaet for den anden konference i Copenhagen Bioscience Conference-serien var ”PTMs in Cell Signaling” – eller ”Post Translational Modifications in Cell Signaling”. 16 topforskere holdt under konferencen oplæg om proteinforskning – bl.a. indenfor DNA-skader, autografi, signalsystemer og netværk. Vært for konferencen var Novo Nordisk Foundation Center for Protein Research ved Københavns Universitet og Novo Nordisk Fonden.

200 forskere fra 27 forskellige lande deltog i konferencen, som blev afholdt på Comwell Borupgaard i Snekkersten i starten af december 2012. Da et af hovedformålene med konferencerne er at skabe et forum for vidensdeling og interaktion mellem junior- og seniorforskere, var deltagerne jævnt fordelt på alle niveauer fra ph.d.-stipendiater til professorer. Comwell Borupgaard var i de fire dage konferencen varede forbeholdt konferencens deltagere.

På konferencen skulle alle deltagere (fra ph.d-studerende til senior professorer) præsentere en poster, og der blev uddelt en pris for bedste ph.d-poster til Nicholas T. Hertz fra University of California og en for bedste postdoc-poster til Berthe K. Fiil fra Novo Nordisk Foundtaion Center for Protein Research.

11 yngre deltagere var på basis af deres ansøgning og abstract inviteret til at holde en short talk om deres forskning.

Konferencens sociale program omfattede bl.a. et besøg i Tivoli i København. Turen blev kombineret med en forelæsning af nobelprismodtager Peter Agre fra Johns Hopkins University, der i Tivoli holder sit foredrag ”How to open doors with a Nobel prize”. Professor Peter Agre blev i 2003 tildelt Nobelprisen i kemi. Arrangementet var arrangeret i samarbejde med Det Kgl. Videnskabernes Selskab.

Overordnet er målet med Copenhagen Bioscience Conferences at skabe international opmærksomhed omkring København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknologi og give deltagerne ny inspiration og viden, som kan styrke deres forskning fremadrettet.

 

 

News room

Protein-konference endte i flammer

Mandag d. 17. december 2012

200 proteinforskere fra hele verden mødtes i december i Nordsjælland for at diskutere den nyeste viden på området.

Relaterede emner