The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

PTMs IN CELL SIGNALING 2014

Konferencen blev afholdt i september 2014 i Hillerød.

 

Fire intensive dage

Temaet for den 6. konference i Copenhagen Bioscience Conference-serien var ”PTMs in Cell Signaling”. En række af verdens mest anerkendte forskere inden for proteinforskning stod i spidsen for et program med bl.a. foredrag om ”clinical proteomics”, ”chromatin biology”, ”DNA damage signaling”, ”cell cycle”, ”disease pathways” og ”signaling systems and networks”. Konferencens titel var den samme som i den 2. konference i Copenhagen Bioscience Conference-serien, der blev afholdt i december 2012, men emner og speakers var nye.

Konferencen blev arrangeret af Novo Nordisk Foundation Center for Protein Research ved Københavns Universitet og Novo Nordisk Fonden.

Konferencen havde 175 deltagere og afholdtes på Favrholm Campus nord for København den 14-18. september 2014. Konferencen var for forskere på alle niveauer. Det var forventet, at alle ansøgere (fra PhD-studerende til professorer) præsenterede en poster, og der blev uddelt en pris for bedste postdoc-poster til Marjorie L. Fournier, IGBMC, Frankrig, samt en pris for bedste ph.d.-poster til Maxim A.X. Tollenaere, NNF Center for Protein Research, Danmark.

Konferencens sociale program bød på kulturelle indslag og middag i København.

Overordnet er målet med konferencerækken at skabe international opmærksomhed omkring København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknologi og give deltagerne ny inspiration og viden, som kan styrke deres forskning fremadrettet.

 

Relaterede Nyheder

Relaterede emner