The page cannot be displayed because you are using Internet Explorer version 8 or lower.

Please consider upgrading your browser here

Vi bruger cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Accepter

 
 
 
 

The Stem Cell Niche 2014

Konferencen "The Stem Cell Niche" blev afholdt i maj 2014 på Favrholm i Hillerød.

 

Inspiration og nye idéer

Temaet for den 5. konference i Copenhagen Bioscience Conference-serien var ”The Stem Cell Niche”. En række af verdens mest anerkendte forskere inden for stamceller stod i spidsen for et program med bl.a. foredrag om ”pluripotency and expantion”, ”cell fate specification” og ”biomechanics”. Konferencens titel var den samme som i den 1. konference i Copenhagen Bioscience Conference-serien, der blev afholdt i juni 2012, men emner og speakers var nye.

Konferencen var arrangeret af Novo Nordisk Foundation Section for Basic Stem Cell Biology ved Københavns Universitet og Novo Nordisk Fonden.

180 forskere deltog i konferencen, der blev afholdes på Favrholm nord for København den 18.-22. maj 2014. Det forventedes, at alle ansøgere (fra PhD-studerende til senior professorer) præsenterede en poster, og der blev uddelt en pris for bedste postdoc-poster samt en pris for bedste ph.d.-poster. Ansøgningsfristen til konferencen var 17. januar 2014.

Konferencens sociale program bød på kulturelle indslag og middag i København.

Overordnet er målet med konferencerækken at skabe international opmærksomhed omkring København som et forskningsmæssigt fyrtårn inden for biomedicin og bioteknologi og give deltagerne ny inspiration og viden, som kan styrke deres forskning fremadrettet.

 

Relaterede Nyheder

Relaterede emner