Ansøg om midler

Novo Nordisk Fonden indgår samarbejde med The Trinity Challenge om at støtte løsninger inden for antibiotikaresistens

Den britiske velgørenhedsorganisation The Trinity Challenge, der støtter udviklingen af datadrevne løsninger i kampen mod globale sundhedstrusler, har modtaget en bevilling på 350.000 pund (3 mio. kr.) fra Novo Nordisk Fonden. Støtten skal løbende gå til innovative projekter, som kan hjælpe med at mindske antibiotikaresistens i lav- og mellemindkomstlande.

The Trinity Challenge har allerede uddelt 2,7 mio. pund (24 mio. kroner) i støtte til fire projekter i Vietnam, Indien og Sydafrika. Men for at sikre den størst mulige effekt vil de teams, der modtager midler, nu også få støtte i form af en løbende mentorordning, tilsyn og evaluering, samt etablering af netværk og andre muligheder for at lære og sætte skub i processen.  

Professor Dame Sally Davis, formand for The Trinity Challenge, siger: “Jeg er glad for at kunne byde Novo Nordisk Fonden velkommen som medlem af The Trinity Challenge on Antimicrobial Resistance. Deres støtte vil gøre det muligt for os at skabe yderligere succes og vækst i de projekter vi giver midler til.  

“Dem vi vælger at støtte planlægger at indsamle vigtige data for at kunne udfylde hullerne i vores forståelse af antibiotikaresistens inden for deres specifikke brancher og samfund. Deres gode idéer kan desuden få vidtrækkende betydning. Denne løbende støtte er afgørende for at maksimere den forskel, vi kan gøre ved at støtte disse innovatører gennem implementering og på vejen mod en bæredygtig fremtid.” 

Professor Marc Mendelson, direktør for The Trinity Challenge, siger: “For at vores Challenge skal blive en succes, har det været afgørende at tiltrække innovatører, sikre en uafhængig bedømmelse af indsendte forslag og tildele midler, men lige så vigtig er den løbende innovationsstøtte til modtagerne af midlerne efter tildelingen.  

“Det er det, der er med til at gøre deres ideer til virkelighed i takt med, at de realiserer deres mål. Det vil også skabe en ramme for samarbejde og læring, hvilket er helt i tråd med den tværfaglige tilgang, som vi ved er nødvendig for at imødegå truslen fra antibiotikaresistens.”  

Marianne Holm, Scientific Director, Infectious Diseases i Novo Nordisk Fonden, siger: “The Trinity Challenge gør et fantastisk stykke arbejde for at bidrage til innovation og fremskridt inden for datateknologi, så det bliver muligt at tackle globale sundhedstrusler. Antimikrobiel resistens er en af de største kriser, vi står over for, og Novo Nordisk Fonden ønsker at være en del af løsningen. Vi er derfor glade for at kunne støtte udviklingen af lovende løsninger, der er forankret i de samfund, hvor der er størst behov for handling.” 

Denne historie blev først udgivet af The Trinity Challenge her. 

Om The Trinity Challenge
The Trinity Challenge (TTC) er en velgørenhedsorganisation, der støtter udviklingen af datadrevne løsninger for at hjælpe med at beskytte mod globale sundhedstrusler. 

The Trinity Challenge on Antimicrobial Resistance modtog ansøgninger fra 285 teams i 57 lande og uddelte et samlet beløb på 2,7 millioner pund til fire initiativer. 

Vi mener, at data og analyse er nøglen til at opbygge effektive, overkommelige og skalerbare løsninger på nuværende og fremtidige pandemier og sundhedskriser, og vi ønsker at samarbejde med regeringer, enkeltpersoner og organisationer over hele verden for at hjælpe med at øge vores robusthed i forhold til aktuelle og fremtidige globale sundhedstrusler. 

Yderligere information

Judith Vonberg
Communications Specialist
+45 4172 7925 [email protected]