Ansøg om midler
karriere

Karriere og jobs

I Novo Nordisk Fonden ønsker vi at tiltrække de bedste medarbejdere, der deler vores vision om at bidrage til at forbedre menneskers liv og samfundets og planetens bæredygtighed.

Vores arbejdsplads

Novo Nordisk Fonden som arbejdsplads

Hos os får du mulighed for:

  • At arbejde med væsentlige projekter af betydning for samfundet.
  • At samarbejde med centrale aktører inden for forskning og udvikling i Danmark og globalt.
  • At blive en del af et dedikeret team, der brænder for at skabe værdi for samfundet.

 

Vi er en engageret og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at vores kollegaer både trives, udfordres og får mulighed for at videreudvikle deres potentiale.

En organisation i vækst

En organisation i vækst

Novo Nordisk Fonden udvider sit internationale fokus og uddelingsniveau markant i disse år, og resultatet er, at vi er en organisation i vækst.

Vi er mere end 220 dedikerede medarbejdere med forskellige uddannelsesbaggrunde og nationaliteter, og vi er løbende på udkig efter dygtige kollegaer.

Sammen med vores erfarne ledere har medarbejderne en unik mulighed for at sætte deres præg på fondens udvikling.

linkedin

LinkedIn

På vores LinkedIn side kan du møde mange af vores medarbejdere og læse om nogle af vores aktiviteter

100 ÅRS FEJRING

Novo Nordisk Fonden fylder 100 år

100 år er gået siden vores grundlæggere skabte det, der nu er Novo Nordisk Fonden. Vi er sikre på, at de ville synes, at verden er et meget bedre sted end den, de levede i.

Når vi markerer vores hundrede år, bekræfter Novo Nordisk Fonden sin forpligtelse til at være en katalysator, der forbedrer menneskers og planetens sundhed. Vi er opmærksomme på det ansvar, der følger med at være en ressourcestærk organisation. Vi lover at være gennemsigtige omkring vores arbejde, involvere vores interessenter i udformningen af vores strategier og adressere de bekymringer, som nogle kan have med den videnskab og teknologi, som vi støtter. Kun på denne måde kan vi vinde vores interessenters tillid og få en meningsfuld indflydelse sammen.

Læs mere