Ansøg om midler

Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsundervisere på Pædagoguddannelsen 2024

Kontakt

Jacob Kristoffer Hansen
Senior Grant Lead

Nominer din kandidat til Pris til Naturfagsundervisere på Pædagoguddannelsen 2024

Prisen uddeles til en underviser på pædagoguddannelsen inden for specialiseringen dagtilbudspædagogik med et særligt fokus på science-pædagogik, matematisk opmærksomhed og bæredygtighed efter indstilling fra uddannelsesleder, dekan eller rektor. Studerende og kolleger, der er tilknyttet professionshøjskolen kan komme med forslag til kandidater, men indstillingen skal foregå via uddannelsesleder, dekan eller rektor. Den indstillede underviser skal være indforstået med at blive indstillet.

Deadline for indsendelse af indstillinger er den 24. november 2023 kl. 12.00.

Kandidater til prisen indstilles ved at udfylde skemaet nedenfor. Ud for evalueringskriterierne kan anføres en begrundelse, gerne med eksempler (max 1000 anslag pr. felt). Bemærk, at ikke alle kriterier behøver at være mødt, for at en indstillet underviser kan tages i betragtning. Prismodtagerne udvælges af Komite for Novo Nordisk Fondens Undervisningspriser og vil blive kontaktet direkte i løbet af februar 2024.

Prisen uddeles ved en reception på Big Bang konferencen den 20. marts 2024, hvor prismodtagere opfordres til at deltage i en paneldebat. Læs mere om prisen og se tidligere modtagere her.

Indstillingsskema - Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsunderviser på Pædagoguddannelsen 2024

"*" indikerer påkrævede felter

Indstillers stilling*
Øst eller vest fra Storebælt?*
Jeg accepterer at modtage e-mails relateret til priserne fra Novo Nordisk Fonden*