Ansøg om midler

Indstil en Lærer Til Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris 2017

I 2016 modtog adjunkt Louise Lund Bækgaard (tv.), Allerød Gymnasium, og lektor Lone Als Egebo, Hasseris Gymnasium, Nordisk Fondens Gymnasielærerpris for deres fremragende og vedholdende undervisningsindsatser. Nu kan du komme med forslag til en modtager af prisen i 2017.

Kender du en lærer, der har engageret eleverne, nytænkt undervisningen eller på anden måde ydet et markant bidrag til den biologiske naturvidenskabelige undervisning (biologi, kemi og bioteknologi) i gymnasiet?

Nu kan du indstille en lærer til at modtage Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris, der uddeles i samarbejde med DANSK BIOTEK.

Prisen har til formål at sætte fokus på det høje faglige niveau i den biologiske, naturvidenskabelige undervisning i gymnasierne. Prisen er på 250.000 kr., hvoraf 50.000 kr. er en personlig hæderspris, mens 200.000 kr. er til lærerens gymnasium til udvikling af de biologiske naturvidenskabelige fag.

Der uddeles årligt to priser – en øst og en vest for Storebælt.

Elever, forældre, kolleger og rektorer kan komme med forslag til en eller flere lærere til prisen. Indstillingen skal foregå via den pågældende lærers rektor og via indsendelse af skema til DANSK BIOTEK. Find skema her.

Vinderen udvælges af et bedømmelsesudvalg nedsat af DANSK BIOTEK.

Deadline for indstillinger er 27. februar 2017 kl. 16.00.

Prisen uddeles på DANSK BIOTEKs årsmøde den 4. maj 2017.

Læs mere om prisen her.