Ansøg om midler

Lars Rebien Sørensen Indstilles Til Bestyrelserne I Novo Nordisk Fonden Og Novo A/S

Lars Rebien Sørensen indstilles som kandidat til bestyrelserne i Novo Nordisk Fonden og Novo A/S i marts 2017. Foto: Novo Nordisk A/S.

På baggrund af meddelelsen om, at Lars Rebien Sørensen fratræder sin stilling som CEO for Novo Nordisk A/S med udgangen af 2016, vil Novo Nordisk Fonden og Novo A/S indstille Lars Rebien Sørensen som kandidat til de to bestyrelser i marts 2017.

”Der er meget stor respekt om de resultater, som Lars Rebien Sørensen har opnået i de 16 år, hvor han har stået i spidsen for Novo Nordisk A/S,” udtaler Sten Scheibye, formand for Novo Nordisk Fonden og Novo A/S. ”Med de kompetencer og den erfaring, som Lars Rebien Sørensen besidder, har vi fundet det oplagt at bede ham overveje at stille op som medlem af bestyrelserne i Novo Nordisk Fonden og Novo A/S. Det glæder mig meget, at Lars Rebien Sørensen har sagt ja til at påtage sig disse to opgaver.”

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Sten Scheibye, bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden og Novo A/S. Kontakt presseansvarlig, Christian Mostrup Scheel, telefon: 3067 4805, e-mail: [email protected]