Ansøg om midler

Novo Nordisk Fonden Ansætter Erfaren Bureauleder Som Ny Kommunikationschef

Steffen Lüders, 52, er udpeget som ny chef for kommunikation og stakeholder relations i Novo Nordisk Fonden og datterselskabet Novo A/S.

Den tidligere topchef for Mannov A/S, Steffen Lüders, er udpeget som ny chef for kommunikation og stakeholder relations i Novo Nordisk Fonden og datterselskabet Novo A/S.

Steffen Lüders var administrerende direktør i Mannov fra 1995 og frem til 2012, hvor han blev afløst af Reinholdt Schultz. I perioden herefter har han været arbejdende bestyrelsesformand for Mannov.

”Mannov har været en fantastisk arbejdsplads for mig i næsten 25 år med dygtige kollegaer og udfordrende opgaver, og jeg ville gerne have fortsat i bureauet. Men nu har jeg fået en mulighed, som jeg ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Novo Nordisk Fonden har øget sit aktivitetsniveau i de seneste år og er i en meget spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af,” siger Steffen Lüders.

Steffen Lüders tiltræder den nyoprettede stilling i Novo Nordisk Fonden og Novo A/S den 1. juni 2016 og fortsætter sit arbejde som hidtil i Mannov indtil dette tidspunkt.

YDERLIGERE INFORMATION:

Birgitte Nauntofte, direktør, Novo Nordisk Fonden, telefon 35 27 66 03

Christian Mostrup Scheel, presseansvarlig, Novo Nordisk Fonden, mobil 30 67 48 05

Steffen Lüders, mobil 26 72 80 50