Ansøg om midler

Novo Nordisk Fonden Støtter Konference Om Sundhedsinnovation

Ny teknologi kan være med til at øge kvalitet og effektivitet inden for sundhed og omsorg. Det kan for eksempel være ny telemedicin, hvor borgeren monitoreres og modtager behandling i eget hjem, ny brug af robotter til at blande medicin eller transportere blodprøver eller smarte DNA-chip til hurtig diagnosticering.

For at fremme samarbejdet om at udvikle og kommercialisere nye sundhedsteknologiske løsninger afholder tre centrale aktører en fælles konference den 16. november 2017 i København, som Novo Nordisk Fonden støtter med 150.000 kr. Arrangørerne er Copenhagen Healthtech Cluster, Copenhagen Center for Health Technology og Copenhagen Health Innovation.

”Til konferencen bringer vi forskere, forretningsfolk og sundhedsprofessionelle sammen. Her kan de kan drøfte, hvordan de bedst samarbejder om at udvikle nye sundhedsløsninger, der tager udgangspunkt i konkrete behov og nye teknologiske og digitale potentialer, til gavn for borgerne, virksomhederne og samfundsøkonomien,” siger direktør Anette Birck fra Copenhagen Health Innovation.

Konferencen sætter blandt andet til debat, hvilke kompetencer der er behov for inden for sundheds- og omsorgssektorerne i fremtiden, og hvordan sundhedsdata kan bruges i udviklingen af nye løsninger. De teknologiske megatrends bliver gennemgået, og folkene bag 40 sundhedsinnovationer præsenterer deres projekter.

YDERLIGERE INFORMATION:

Anette Birck, direktør, Copenhagen Health Innovation, [email protected], +45 3533 6316

Christian Mostrup Scheel, presseansvarlig, Novo Nordisk Fonden, [email protected], +45 3067 4805

Læs om konferencen og arrangørerne her:

http://www.greatercph.com/sundhedsinnovation