Ansøg om midler

Novo Nordisk Fonden Støtter Naturvidenskabelige Science Camps

Fem universiteter er værtsinstitutioner for UNF ScienceCamps 2017, og over 300 unge og 150 frivillige forventes at deltage.

Novo Nordisk Fonden har bevilget 75.000 kr. til Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF) til afholdelse af seks ScienceCamps henover sommeren 2017.

Målet med UNF’s ScienceCamps er at stimulere interesse, engagement, nysgerrighed og fordybelse inden for naturvidenskab. På sommerskolerne kan de dygtigste eller mest interesserede elever fra primært ungdomsuddannelserne bl.a.samarbejde med studerende fra universiteter og blive undervist af universitetsforskere.

UNF har arrangeret årlige ScienceCamps siden 2002. Fem universiteter er værtsinstitutioner for UNF ScienceCamps 2017, og over 300 unge og 150 frivillige forventes at deltage.

De seks ScienceCamps af hver en uges varighed afholdes på forskellige datoer i løbet af sommeren: Software Developer Camp 3.-11. juli, Fysik Camp 16.-22. juli, Biotech Camp, Matematik Camp og Game Developer Camp 22.-29. juli og Chemistry Camp 29. juli – 5. august.

Hver ScienceCamp har et deltagerantal på mellem 44 og 72 unge, primært fra ungdomsuddannelserne, men undtagelsesvist også fra folkeskolens afgangsklasser. Deltagere udvælges på baggrund af en personlig ansøgning med fokus på engagement og interesse.

Læs mere her: https://unf.dk/sciencecamps/

YDERLIGERE INFORMATION:

Christian Mostrup Scheel, presseansvarlig, tlf.: 3067 4805, [email protected]