Ansøg om midler

Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsundervisere på Læreruddannelsen – indstil din kandidat

Nu er der åbnet for indstilling af kandidater til Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsundervisere på Læreruddannelsen. Prisen er på 250.000 kr.

5-dages feltture hvor undervisningslektioner kombineres med praktiske øvelser inden for marin-økologi arrangeret i samarbejde med en nærliggende feltstation.

Det er et af de engagerende og inspirerende initiativer, det seneste års modtager af  Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsundervisere på Læreruddannelsen står bag.

Nu starter processen med at finde modtageren af prisen i 2021.

Novo Nordisk Fonden har netop åbnet for indstillinger til prisen, der uddeles til engagerede og dygtige undervisere på læreruddannelsen inden for fagene natur/teknologi, fysik/kemi, biologi, geografi og matematik. Prisen har til formål at anerkende og synliggøre en særlig indsats med at uddanne og kvalificere landets fremtidige naturfaglige grundskolelærere.

Prisen består af en sum på 250.000 kroner, hvor 50.000 kroner er en personlig pris, mens 200.000 kroner går til professionshøjskolen til udvikling af den naturfaglige indervisning.

Sådan indstiller du en kandidat
Prisen uddeles til en underviser efter indstilling fra dennes uddannelsesleder, dekan eller rektor. Lærerstuderende og kolleger opfordres til at foreslå kandidater til uddannelsesleder/dekan, som så kan indstilles via link på Novo Nordisk Fondens hjemmeside. Der må gerne indstilles flere kandidater fra samme professionshøjskole, og tidligere indstillede kandidater, der ikke har modtaget prisen, må gerne genindstilles.

Læs mere om prisen og find link til indstilling af en kandidat her.

Der er deadline for indstillinger den 27. november 2020.

Yderligere information

Charlotte Drusebjerg, Grant Specialist, tlf.: 3527 6565, [email protected]

Christian Mostrup, pressechef, tlf.: 3067 4805, [email protected]