Ansøg om midler

Louise Lund Bækgaard

Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris 2016 (ØST)

Novo Nordisk Fondens Naturvidenskabelige Gymnasielærerpris - 2016

Louise Bækgaard brænder for naturvidenskab – noget som såvel elever som hendes kolleger mærker og værdsætter hver dag. Louises undervisning er præget af idérigdom og nytænkning. Det vigtigste for Louise Bækgaard er at eleverne bliver inspirerede til at være nysgerrige, undersøgende og fascinerede. Når elevernes motivation er i orden, arbejder de hårdt og bliver rigtig dygtige. Louise udfordrer og udvikler konstant sin egen undervisningspraksis med fokus på den enkelte elevs motivation og faglige udvikling.

Louise Bækgaard har deltaget i skolens udvekslingsprogram med gymnasier i Taiwan, og hun har påtaget sig en ledende rolle i udviklingen af skolens naturvidenskabelige undervisning og promovering af naturfagene på skolen. Endvidere har hun gjort sig bemærket som medforfatter på undervisningsmateriale på Gyldendal’s ”Biologiportalen”.

Hvert år har Louise Bækgaard elever, der deltager i diverse talentkonkurrencer og tilbud, så som Science Cup, Unge Forskere, Drug Hunters og DTU’s Biotech-Camp.

Louise Bækgaard er således en værdig modtager af Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris 2016.

Se de øvrige modtagere af den naturvidenskabelige gymnasielærerpris her.