Ansøg om midler

Ole Andersen, Sofia Bardenfleth og Cathrine Ottosen

Novo Nordisk Fondens Naturfagslærerpris 2021 (ØST)

Novo Nordisk Fondens Naturfagslærerpris - 2021

Ole Andersen, Sophia Bardenfleth og Cathrine Ottosen udgør en meget kompetent og dynamisk undervisningstrio på Kokkedal skole.

Med deres forskellige baggrunde udgør trioen fra Kokkedal skole en velafstemt og kompetent gruppe, som har formået at løfte science undervisningen betragteligt på en skole med en divers elevgruppe. De tre lærere har skabt en tydelig rød tråd i naturfagene, og deres undervisning præges af en høj grad af elevindflydelse samt en velorkestreret peer to peer læring.

Trioen har organiseret en populær scienceklub på skolen, hvor man kan gå til science efter skoletid. Klubben drives i samarbejde med 15 elever, der arbejder ulønnet i deres fritid, og aktiviteterne er blandt andre katapultskydning og robotkodning med Lego Mindstorm.

Gruppen samarbejder desuden med Sorø talentcenter og en lang række andre lokale og nationale aktører, og der afsøges løbende muligheder for yderligere samarbejder, som kan motivere elevernes arbejde inden for STEM fagene.

Med prisen hædres Ole Andersen, Sophia Bardenfleth og Cathrine Ottosen for med indsigt og begejstring at arbejde for en mangfoldig og varieret udfoldelse af naturfagene på Kokkedal skole.