Ansøg om midler

Det Tænkende Klasserum – fortsæt opbygningen

Ansøgningsrunde åbner
3 juni 2024
Ansøgningsrunde lukker
9 oktober 2024 2:00pm (CET)
Svar til ansøger
Januar 2025
Om Efteruddannelsespuljen (læs før du søger):
Send ansøgning

Titel

Det Tænkende Klasserum – fortsæt opbygningen

Målgruppe

Grundskolelærere

Fag

Matematik

Niveau

Børnehaveklasse, 1-2, 3-4, 5-6, 7, 8, 9, 10

Kursusudbyder

VIA University College, Center for Undervisningsmidler

Beskrivelse

Du er startet på DTK for længst og du har brug for inspiration til at justere rammen, så pædagogikken fungerer endnu bedre. Du overvejer også hvordan du får andre opgavetyper til at fungere og får flere praksisser i spil i din undervisning

Kurset er en workshop hvor der undervises med DTK og vi går skridtet videre til andre opgavetyper end grublere og sekvenser af opgaver. Vi arbejder fx med faglig læsning og løsning af skriftlige opgaver og ser på hvordan du kan inddrage konkreter og digitale teknologier i undervisningen sammen med DTK. Vi tager sammen en runde i teknikken med at bygge en sekvens, eller en genopfriskning af teknikken til dig der har været i gang længe.

Vi ser på hvilke forskellige muligheder du har for at differentiere, konsolidere, arbejde med individuelle noter og undersøg din forståelse opgaver. Du får selvfølgelig også en ekstra chance for at få pudset og forfinet dine teknikker i praksis 1-11, hvis du allerede bruger dem alle.

Vi ser på hvordan du kan bringe praksis 12 i spil, altså der hvor du hjælper eleverne med at blive bedre til deres sociale- og personlige kompetencer.

Kursuselementer

Praksisfaglighed

Undervisere

Nick Hougaard

Kursusdage

10 april 2025

Region

Midtjylland

Sted

VIA CFU Herning, A. I. Holms Vej 97, 7400 Herning

Deadline for tilmelding til kursus hos kursusudbyder

10 marts 2025