Ansøg om midler

Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsundervisere på Læreruddannelsen 2024

Kontakt

Nominer din kandidat til prisen til Naturfagsundervisere på Læreruddannelsen 2024

Prisen uddeles til en underviser på læreruddannelsen i undervisningsfagene natur/teknologi, fysik/kemi, biologi, geografi eller matematik efter indstilling fra uddannelsesleder, dekan eller rektor. Studerende og kolleger, der er tilknyttet professionshøjskolen, kan komme med forslag, men indstillingen skal foregå via uddannelsesleder, dekan eller rektor. Den indstillede underviser skal være indforstået med at blive indstillet.

Deadline for indsendelse af indstillinger er den 24. november 2023 kl. 12.00.

Kandidater til prisen indstilles ved at udfylde skemaet nedenfor. Ud for evalueringskriterierne kan anføres en begrundelse, gerne med eksempler (max 1000 anslag pr. felt). Bemærk, at ikke alle kriterier behøver at være mødt, for at en indstillet underviser kan tages i betragtning. Prismodtagerne udvælges af Komite for Novo Nordisk Fondens Undervisningspriser og vil blive kontaktet direkte i løbet af februar 2024.

Prisen uddeles ved en reception på Big Bang konferencen den 20. marts 2024, hvor prismodtagere opfordres til at deltage i en paneldebat. Læs mere om prisen og se tidligere modtagere her.

Indstillingsskema - Novo Nordisk Fondens Pris til Naturfagsunderviser på Læreruddannelsen 2024

"*" indikerer påkrævede felter

Indstillers stilling*
Øst eller vest fra Storebælt?*
Nomineret underviser har undervisningsfagene (vælge gerne flere)*
Jeg accepterer at modtage e-mails relateret til priserne fra Novo Nordisk Fonden*