Ansøg om midler

Komite Rådgiver Om Optimering Af en Ansøgning

Sidste år deltog 350 forskere i orienteringsmøderne arrangeret af Novo Nordisk Fondens Læge- og Naturvidenskabelige Komite.

Hvad kan du søge om støtte til? Hvilken information skal din ansøgning indeholde? Og hvad lægges der vægt på i vurderingen af din ansøgning?

Overvejer du at søge forskningsmidler fra Novo Nordisk Fondens Læge- og Naturvidenskabelige Komité, vil der være gode råd at hente, når komiteen – ligesom sidste år – i september afholder orienteringsmøder om dette års ansøgningsrunde.

Møderne bliver holdt i Aalborg, Aarhus, Odense og København og vil have fokus på, hvordan du optimerer en ansøgning til komiteen.

Læge- og Naturvidenskabelige Komite uddeler stipendier og projektmidler til klinisk og basal biomedicinsk forskning i Danmark og er den ældste af Novo Nordisk Fondens i alt ti videnskabelige komiteer og udvalg.

Komiteens formand, professor, dr. med., Lars Fugger, University of Oxford, vil på møderne orientere om fondens uddelinger med særligt fokus på de virkemidler, der kan søges hos den Læge- og Naturvidenskabelige Komite. Lars Fugger vil bl.a. orientere om selve ansøgningsprocessen, hvad en ansøgning til den Læge- og Naturvidenskabelige Komite skal indeholde, samt hvad komiteen lægger vægt på i vurderingen af en ansøgning.

– Det er meget vigtig for Novo Nordisk Fonden at informere bredt i hele Danmark om mulighederne for at søge om støtte hos fonden. Med disse møder ønsker vi at give forskerne de bedst mulige forudsætninger for at søge om støtte, og samtidig ser vi i komiteen frem til at komme rundt og møde de mange dygtige forskere ved de danske universiteter og hospitaler i deres egne omgivelser, siger Lars Fugger, der også er medlem af Novo Nordisk Fondens bestyrelse.

Møderne er åbne for alle interesserede, og der vil undervejs være rig være mulighed for at stille spørgsmål til komiteen. Tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være et let traktement i forbindelse med mødet.

 

 

PLANLAGTE MØDER

Aarhus Universitetshospital
Mandag 1. september, kl. 15.00-16.30
Patologisk auditorium (AUH-NBG), bygning 18, Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C

Syddansk Universitet 
Torsdag 4. september, kl. 13.00-14.30
Rum WP25.104, J.B. Winsløws vej 25, 5000 Odense C

Rigshospitalet
Fredag 5. september, kl. 14.00-15.30
Blegdamsvej 9, Auditorium 2, 2100 København Ø

Aalborg Universitetshospital 
Mandag 8. september, kl. 14.30-16.00
Auditoriet ved Forskningens Hus, Sdr. Skovvej 15, 9000 Aalborg

Spørgsmål ang. møderne kan rettes til fondsfuldmægtig Ursula Bach, Novo Nordisk Fonden, via e-mail: [email protected] eller telefon 3527 6609.