Ansøg om midler

Novo Nordisk Fonden ansætter vicedirektør fra Københavns Universitet som ny stabschef

Søren Nedergaard, vicedirektør og leder af Rektorsekretariatet på Københavns Universitet, tiltræder den 1. marts som stabschef hos Novo Nordisk Fonden. Foto: Carsten Lundager.

Søren Nedergaard har været ansat som vicedirektør og leder af Rektorsekretariatet på Københavns Universitet siden 2018 med ansvar for blandt andet direktions- og bestyrelsesbetjening, implementering af universitetets strategi og tværfakultært samarbejde om universitetets udvikling.

Han har tidligere været kontorchef i Styrelsen for Forskning og Uddannelse i Uddannelses- og Forskningsministeriet, direktør for organisationen Danske Professionshøjskoler, kontorchef for Politik og Koordinering i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement og før det kontorchef samme sted med ansvar for videregående uddannelse.

I en 3-årig periode før det var han forskningsattaché hos Innovation Center Danmark i Silicon Valley, USA, og før det ministersekretær i daværende Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling.

”Jeg ser utrolig meget frem til at starte i Novo Nordisk Fonden og få mulighed for at bruge min erfaring inden for forskning, uddannelse og innovation til at bidrage til fondens vigtige arbejde til gavn for mennesker og samfund,” udtaler Søren Nedergaard.

Søren Nedergaard vil referere til Novo Nordisk Fondens administrerende direktør.

Yderligere information

Christian Mostrup, pressechef, tlf.: 3067 4805, [email protected]

Steffen Pierini Lüders, kommunikationschef, [email protected]