Ansøg om midler

Tre medarbejderrepræsentanter vælges ind i Novo Nordisk Fondens bestyrelse

To nye koncernmedarbejderrepræsentanter er blevet valgt ind til Novo Nordisk Fondens bestyrelse, og et enkelt medlem fortsætter i en ny periode efter genvalg.

Det ene af de to nyvalgte koncernmedarbejderrepræsentanter er Stig Strøbæk, der er ansat i Product Supply, Novo Nordisk A/S. Stig Strøbæk er uddannet elektriker og har været ansat i Novo Nordisk siden 1992. Stig Strøbæk har tidligere siddet i Novo Nordisk Fondens bestyrelse i årene 1998-2014.

Det andet nye medlem er Jakob Müller, der er Environmental Consultant i afdelingen Environment EMEA hos Novozymes A/S. Jakob Müller er uddannet i geografi fra Københavns Universitet og har været ansat hos Novozymes siden 2017.

Mads Grøn, der er Senior Lead Auditor i Supplier Audits, Quality Audits hos Novo Nordisk A/S, er blevet genvalgt og fortsætter således i bestyrelsen for endnu en fireårig periode. Mads Grøn er uddannet biolog og har været ansat hos Novo Nordisk i årene 2001-2005 og igen fra 2016.

”Jeg vil gerne byde varmt velkommen til de to nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, som jeg ser frem til at arbejde sammen med i Novo Nordisk Fondens bestyrelse. Jeg glæder mig desuden over, at Mads Grøn er blevet genvalgt.
Endelig vil jeg gerne sige tak til både Anne Marie Kverneland og Lars Bo Køppler for deres engagement og store indsats i bestyrelsen gennem de seneste otte år,” siger Lars Rebien Sørensen, bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden.

Novo Nordisk Fondens bestyrelse består af ni medlemmer, hvoraf tre er koncernmedarbejderrepræsentanter. Koncernmedarbejderrepræsentanterne indvælges for fire år ad gangen af et valgmandskollegie bestående af medarbejderrepræsentanter. Valget i år fandt sted den 25. marts.

Yderligere information

Marie-Louise Jersin, Senior Communications Partner, +45 3049 4957, [email protected]