Ansøg om midler

Efter at du har fået tilbudt en bevilling, vil du modtage en bevillingsaftale udfærdiget af fonden.

Bevillingsaftalen er et juridisk bindende dokument mellem fonden og bevillingsmodtageren. Den indeholder oplysninger om bevillingsbeløb, bevillingsperiode, betalingsinformationer, rapporteringskrav og de specifikke betingelser, der måtte gælde for din bevilling.

Ansøgers accept af en bevilling

Du skal aktivt acceptere et tilbud om bevilling fra fonden for at blive bevillingsmodtager. Dette gør du ved først at bede en administrator ved din værtsinstitution om at være budgetansvarlig, hvorefter du skal underskrive og uploade bevillingsaftalen samt indsende en bekræftelsesblanket.

Dette gøres i fondens online-system NORMA, som både bruges til ansøgningsprocessen og den efterfølgende administration af bevillinger. Du kan til enhver tid tilgå bevillingsaftalen, ligesom den holdes opdateret, i NORMA.

Fondens Generelle vilkår og betingelser er gældende for alle bevillinger uddelt i åben konkurrence. Når du underskriver en bevillingsaftale, indvilger du som bevillingsmodtager i at overholde disse vilkår. Fonden forbeholder sig retten til at ændre i vilkårene fra tid til anden. Du kan altid finde den senest opdaterede og gældende version af vores vilkår og betingelser på fondens hjemmeside.

Udbetalinger

Når vi har modtaget en underskrevet bevillingsaftale fra dig, laver vi en udbetalingsplan baseret på budgettet for dit projekt og aktiverer din bevilling. Udbetalinger foregår via NORMA gennem din administrator på værtsinstitutionen.

Når disse trin er på plads, kan du igangsætte dit projekt.

Rapportering

Både under og efter bevillingsperioden skal du foretage obligatoriske rapporteringer i forbindelse med dit projekt. Du vil helt automatisk modtage en e-mail fra os med instrukser i, hvordan og hvornår du skal rapportere. Klik her for at få flere oplysninger om fondens rapporteringsaktiviteter.